چای اصیل ایرانی تنها چای ارگانیک در جهان

چای اصیل ایرانی تنها چای ارگانیک در جهان

به گفته رییس سازمان چای کشور، چای اصیل ایرانی تنها چای است که در جهان بدون هیچ گونه سمی تولید می شود که البته این ویژگی به دلیل شرایط اقلیمی حاکم بر مناطق شمالی چای خیز کشور است، چرا که در دیگر کشور ها مانند هند، کنیا، سریلانکا و غیره به دلیل آب و هوای گرم و مرطوب بستر برای رشد آفات کاملا فراهم بوده در حالی که در مناطق شمالی کشور شرایط اقلیمی سرد و مرطوب است و در زمستان سردی که دمای هوا بعضا تا منفی ۱۰ درجه هم کاهش پیدا می کند و چای نیز در ارتفاعات کشت می شود عمده آفات از بین می رود و برای معدود آفات باقی مانده نیز از شکارگران طبیعی استفاده می شود. به عنوان مثال نوعی آفت چای کفش دوزک است که تغذیه آن از همان آفت است و همین عامل سبب شده شرکت های تولید کننده ایرانی چای بتوانند برند “ارگانیک” را از کشور های اروپایی دریافت و محصول خود را به این کشور ها صادر کنند.

وی همچنین معتقد است چای ایرانی به حدی کیفیت دارد که از ابتدای تولید تا برداشت، فرآوری و بسته بندی، شست وشو داده نمی شود و این نشان می دهد چای ایرانی دارای هیچ گونه باقی مانده های مضر و غیرطبیعی نیست.

رنگ چای اصیل ایرانی

دیر رنگ گرفتن چایی اصیل ایرانی نشانه نامرمرغوب بودن چای طبیعی نیست بلکه این خاصیت ذاتی اغلب گیاهان دارویی با ارزش همچون گل گاوزبان، آویشن و… می باشد که برای رسیدن به زمان مطلوب مصرف نیاز به زمان بیشتری دارند. همچنین زود رنگ گرفتن و طعم دار شدن، نشانه مرغوبیت چای نیست بلکه بیانگر افزودنی هایی است که بعضا زیان آور هم می باشند. چایی که سریع رنگ پس دهد و با سرعت دم کشیده و آماده شود، چای خالص نیست خواه ایرانی باشد! خواه خارجی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *